Welschap Business Challenge - 7 april 2017

Terug

Het zomerseizoen staat weer voor de deur... de eerste lentebloemen komen tevoorschijn, het gras gaat weer groeien en de bomen komen langzaam in bloei. Het golfseizoen op Golfbaan Welschap gaat beginnen! En zo ook voor business@welschap!

We openen het seizoen graag met alle zakelijke relaties van Golfbaan Welschap tijdens de "welschap business challenge" en wel op vrijdag 7 april 2017!

Het is een shotgunwedstrijd over 18 holes en we starten om 13.30 uur. We spelen een texas scramble in teams van vier personen. Je kan je individueel of als team inschrijven. Na afloop van de wedstrijd is er een borrel op het terras en in het clubhuis sluiten we de dag af met een gezellig diner!

Drinks & Bites
De cateringkosten bedragen voor u en uw eventuele gasten € 37,50 p.p. dit is inclusief ontvangst met koffie en wat lekkers, een lunchpakket voor in de baan, de baancatering, bitterballen bij de borrel, het diner & de prijsuitreiking (exclusief drankjes en overige consumpties gedurende de dag).

Greenfee
De 18 holes greenfee wordt u deze dag voor een speciaal tarief aangeboden van € 37,50 p.p. (normaal € 55,- p.p.)

Inschrijven
Schrijf je nu dus in door een mail te sturen naar business@golfbaanwelschap.nl of druk op onderstaande foto. Mail of bel uw relaties en maak zelf een topteam, dan zien we u en uw gasten heel graag op vrijdag 7 april!

Dagindeling
12:30 uur          Ontvangst met koffie|thee & iets lekkers & uitreiken van de lunchpakketten
13:30 uur          Start 18 holes wedstrijd
18:30 uur          Verwachte binnenkomst, borreltijd & opfrismoment
19:30 uur          Aanvang diner & de prijsuitreiking

Wees er snel bij, we hebben ruimte voor 18 flights!

CU on Course!

Back to top