Uitslag Welschap Team Challenge

Terug

Afgelopen zaterdag barstte de strijd om de gouden Team Challenge Cup weer los! Wat was het een super gezellige dag! Het weer zat ons erg mee met zelfs geregeld een zonnetje! Maar toch kwam de warme chocomelk met slagroom op sommige momenten als geroepen... of ging het om de rum die er in ging?
Na afloop is er nog gezellig geborreld en vervolgens ging iedereen aan tafel genieten van lekkere Hollandse stamppotten!
Wij vonden het super dat we met zoveel deelnemers het seizoen op deze manier hebben kunnen afsluiten.

Natuurlijk willen wij iedereen nog hiervan laten meegenieten dus hieronder vindt u de uitslag en de foto's nog!

uitslag welschap team challenge
Er is goed gespeeld afgelopen zaterdag! Na afloop werd al direct rondgefluisterd dat er een team was met 9 birdies... en met 8 birdies... Maar het is de netto score die uiteindelijk telt! Iedereen was erg aan elkaar gewaagd en dat blijkt ook maar weer met een gedeelde derde plaats!

Er waren namelijk twee teams die uitkwamen op precies dezelfde netto score van 59,3 punten! Het team van Dennis Rommedahl, Daan Slaats, Edwin Uffink en Frank van de Boomen had een bruto score van 65 slagen.
Maar ook het team van Jos de Greef, Niels Nederlof, Tom van Hooff en Pepijn Kokke kwam netto op deze score uit. Zij hadden slechts 62 slagen nodig voor 18 holes!
Chapeau heren!

De tweede plaats was voor het team van Roy en Orpheo Sabajo met hun gasten Berry Koolen en Sander Craft! Zij behaalden een bruto score van 66 slagen en een netto score van 58,9!

Maar de uiteindelijke winnaars van deze Team Challenge was het team van Hans van Straten, Peter Vingerhoeds, Ad Wanders en Hans van Nunen!  Zij behaalden een bruto score van 63 slagen en een netto score van 58 punten!
Nogmaals, van harte gefeliciteerd heren, met deze resultaten!

Daarnaast waren er ook winnaars voor de longest en de neary... De longest op hole 14 werd bij de heren zowel links als rechts op de fairway geslagen en ging dus naar twee heren: Tim Huijbregts en Dennis Rommedahl!
Bij de dames was het Ineke Soetens die haar bal het verste op de fairway neerlegde.
De neary op hole 6 werd voor de mannen geslagen door Ger Verheijden en bij de dames was de winnares Gina Bartholomeus!

Deze dag was Tesla voor een demonstratie naar de baan gekomen, waarmee een chipping game werd gespeeld. Gelukkig met soft balls, dus er is geen schade ontstaan aan de Tesla. Meine Stoker ging er met de 1e prijs vandoor en mag een dagje in een Tesla rijden.

Alle winnaars nogmaals proficiat!

Alle uitslagen van de wedstrijd vindt u hier.

gelukkig hebben we de foto's nog!
We hadden zaterdag een erg bijzondere fotograaf: Jagger Heijmans ging als een echte paparazzi door de baan en heeft velen van jullie op de gevoelige plaat vastgelegd! U kunt alle foto's bekijken in ons online fotoalbum.

Back to top