uitslag Welschap Team Challenge

Terug

Yes! Wat een heerlijke dag was het afgelopen zaterdag met de openingswedstrijd van het seizoen! Het weer zat ons heel erg mee, de wedstrijd verliep super (met 21 flights in de baan!) en het diner na afloop was ook geslaagd! Grote pannen met pasta's, iedereen aan lange tafels... kei gezellig!

Wij hebben in ieder geval zeker genoten van deze dag! Goed om zoveel van jullie weer te zien!
Natuurlijk willen wij iedereen nog hiervan laten meegenieten dus bij deze sturen wij jullie de uitslag en de foto's nog!

uitslag welschap team challenge
De scores van de vijf beste flights lagen erg dicht bij elkaar! Over het algemeen is er eigenlijk door iedereen heel goed gespeeld (of was het in ieder geval heel gezellig...!) Er is enorm gestreden om de gouden cup! De drie beste teams waren erg aan elkaar gewaagd en wilden uiteraard ook niet voor elkaar onder doen...

De derde plaats is uiteindelijk behaald door het team van Ralf van Nunen, Ad Wanders, Louis Verhees en Stan van Nunen! Zij liepen de ronde in 69 slagen en behaalden een netto score van 59,7 punten!

De tweede plaats was voor het team van Hans van Nunen, Peter Vingerhoeds, Hans van Straten en Ruben van Uden (oud-jeugdlid en tegenwoordig prof!) Zij behaalden een bruto score van 63 slagen (het minst aantal slagen van de dag!) en een netto score van 58,9!

Maar de uiteindelijke winnaars van deze editie behaalden een bruto score van 65 slagen en een netto score van 58,2! Twee heren uit dit team prolongeerden hun titel van de team challenge van oktober! De 1e plaats ging namelijk naar het team van Eric van Eerd, Craig Townsend, Huub Versmissen en Mark Wilde!
Nogmaals van harte gefeliciteerd, heren, met deze titel!

Daarnaast waren er ook winnaars voor de longest en de neary... De longest op hole 14 werd bij de heren geslagen door Ad Wanders en bij de dames door Anthe van Bers.Op hole 6 werd de neary knap neergelegd door Orpheo Sabajo en Wilma Jacobs!
Alle winnaars nogmaals proficiat!

Alle uitslagen van de wedstrijd vindt u hier.

gelukkig hebben we de foto's nog!
De foto's van afgelopen zaterdag vindt u in ons online fotoalbum.
Daarnaast heeft één team een filmpje gemaakt van deze dag die we ook graag met jullie delen. Klik hier voor het filmpje.

Back to top