De professionals van Golfbaan Welschap zijn PGA gekwalificeerd. Vrijwel alle dagen van de week is een professional aanwezig om uw golfspel te verbeteren.

PGA gekwalificeerde golfprofessionals

Het pro-team van Golfbaan Welschap bestaat momenteel uit
- Rinse Schuurman
- Jules Kappen

Rinse Schuurman

In de amateurtijd van Rinse liet hij spelers zoals Joost Luiten, Wil Besseling en Taco Remkes achter zich tijdens wedstrijden. Begin 2000 leverde hij zijn amateurstatus in en stortte zich op het leven als golfprofessional. Op de Eindhovense Golf werd hij door Gerry Jeurissen opgeleid tot volwaardig PGA B Golfprofessional. Wij zijn trots dat hij inmiddels al ruim 11 jaar onderdeel uitmaakt van het pro-team van Golfbaan Welschap.
Een zeer breed scala van golfers kan terecht bij Rinse. Met zijn inlevingsvermogen en kennis, begeleidt hij iedere golfer naar het gewenste doel. Menig goede speler maakt gebruik van zijn shortgame-kennis en de jonge golfers zijn erg blij dat hij nauw betrokken is bij het Committed to Jeugd programma.

Jules Kappen

Jules Kappen is woonachtig in Berghem en nu ongeveer 20 jaar werkzaam als Golfprofessional.
Naast het lesgeven speelt hij graag toernooien in het Nederlands profcircuit waar hij in 2017 op de nationale pro-ranking als 28e is geëindigd.
Hij heeft aan de Sportacademie en het CIOS gestudeerd, waar hij is opgeleid tot tennistrainer, basketbaltrainer en windsurf- en golfinstructeur. Vervolgens heeft hij de opleiding tot Golfprofessional gevolgd.
Voorheen was hij werkzaam op Golfbaan Stippelberg in Bakel, op Golf en Businessclub De Scherpenbergh in Apeldoorn en op Golfbaan Oijense Zij in Oss.
Jules werkt voor zijn lessen graag met het 9 stappenplan en de Golfacademie, maar ook voor privélessen en swinganalyse kunt u bij hem terecht.

Back to top