De professionals van Golfbaan Welschap zijn beiden PGA gekwalificeerd. Elke dag van de week is een professional aanwezig om uw golfspel te verbeteren.

PGA gekwalificeerde golfprofessionals

Het pro-team van Golfbaan Welschap bestaat uit de golfprofessionals
- Rinse Schuurman
- Stein Vugts

Rinse Schuurman

In de amateurtijd van Rinse liet hij spelers zoals Joost Luiten, Wil Besseling en Taco Remkes achter zich tijdens wedstrijden. Begin 2000 leverde hij zijn amateurstatus in en stortte zich op het leven als golfprofessional. Op de Eindhovense Golf werd hij door Gerry Jeurissen opgeleid tot volwaardig PGA B Golfprofessional. Wij zijn trots dat hij inmiddels al ruim 11 jaar onderdeel uitmaakt van het pro-team van Golfbaan Welschap.
Een zeer breed scala van golfers kan terecht bij Rinse. Met zijn inlevingsvermogen en kennis, begeleidt hij iedere golfer naar het gewenste doel. Menig goede speler maakt gebruik van zijn shortgame-kennis en de jonge golfers zijn erg blij dat hij nauw betrokken is bij het Committed to Jeugd programma.

Stein Vugts

Stein is met 28 lentes jong de jongste uit het pro-team. In 2010 startte hij op Golfbaan Welschap als golfprofessional in opleiding, in 2012 wist hij de PGA B Golfprofessional certificering binnen te slepen. Volgens de docenten een aanwinst voor elke golfschool. Wij zijn dan ook trots dat Stein deel uitmaakt van Golfschool André Jeurissen.
Elke golfer krijgt bij Stein een persoonlijke aanpak, hij ontdekt en verbetert uw golfmogelijkheden, zowel technisch, tactisch als fysiek. Stein is bovendien zeer actief binnen ons Committed to Jeugd programma en is elke zondag in de weer met onze jongste talenten.

Back to top