Golfbaan Welschap heeft uitstekende oefenfaciliteiten waarop u uw golfspel doelgericht kunt verbeteren.

Accommodatie

Een ruime driving range met 72 afslagplaatsen [´s avonds verlicht] waarvan 32 overdekt, dus nooit een reden om niet te oefenen!
Er zijn twee ruime puttinggreens en een approachinggreen met 2 grote oefenbunkers.
Samen met uw golfprofessional kunt u ook gebruik maken van de 2 nabijgelegen oefenholes.

Doelgericht

De driving range is voorzien van verschillende spelelementen en meetpunten zodat u zich kunt concentreren op zowel de lengte als de richting van uw balvlucht.

Benodigdheden

- Oefenfee van € 3,50 per dag waarmee u gebruik mag maken van de driving range, putting- & approachinggreens. Dit is incl. 24 oefenballen. Komt u regelmatig oefenen op onze oefenfaciliteiten? Dan is het veel voordeliger om ook uw handicap bij Golfschool André Jeurissen te laten registreren! Voor slechts € 99 heeft u uw handicapregistratie en onbeperkt oefenen voor 2019 plus u krijgt een greenfee cadeau!
Klik hier voor meer info.

- Een E-range key; deze gebruikt u voor de oefenballen op de driving range. De key schaft u aan voor € 7,50 en kunt u bij de receptiebalie of in het clubhuis komen opwaarderen met het door u gewenste bedrag. U kunt te allen tijde gebruikmaken van deze opwaardering op de driving range.

- In plaats van de E-range key kunt u ook losse credits aanschaffen. Deze blijven geldig de gehele dag van aanschaf en zijn te verkrijgen vanaf € 2,00.

- Mocht u nog geen eigen materialen in uw bezit hebben, dan kunt u deze bij ons huren bij de Receptiebalie.

Back to top