Welcome to Golf!

Wilt u vrijblijvend kennismaken met de golfsport? U kunt deelnemen aan onze Welcome to Golf cursus;
4 wekelijkse beginnerslessen welke in groepsverband van 6 - 10 personen worden aangeboden voor slechts € 40. De ideale kennismaking! De cursus is inclusief materiaal maar exclusief oefenballen.

Wilt u hier graag starten met golf en deelnemen aan deze cursus? Stuur dan een e-mail naar Info@GolfbaanWelschap.nl.

Golfcursussen

Volgens het 9-stappenplan van de NGF bieden wij u 2 cursussen aan:
- Tee Off - stap 1 van het NGF stappenplan
- Let's Play Golf - stap 2 van het NGF stappenplan

Tee Off 

De Tee Off cursus is een cursus die u in 16 lesuren leidt naar het behalen van uw Baanpermissie en wordt aangeboden in groepen van 6 - 8 cursisten. De cursus bestaat uit 5 praktijklessen van 2 lesuren op de oefenfaciliteiten, 1 baanles van 2 lesuren waarbij uw groep in twee groepen wordt gesplitst zodat u meer aandacht van de professional krijgt, 2 theorielessen van 2 uur en een theorie examen. Daarnaast ontvangt u van ons het NGF 9-stappenplan boekje 1 en bij bekwaamheid vragen wij uw Baanpermissiepas aan en zorgen voor de registratie gedurende 1 jaar [t|m maart van het volgende jaar]. De kans op het behalen van uw Baanpermissie is erg groot. De cursus is inclusief toegang tot de driving range en putting- en approachinggreens. Golfclubs tijdens de lessen zijn inbegrepen.

Bij een groep van 6 cursisten betaalt u € 289,00 p.p.
Bij een groep van 7 cursisten betaalt u € 249,00 p.p.
Bij een groep van 8 cursisten betaalt u € 219,00 p.p.

Let's Play Golf

De Let's Play Golf kunt u gaan volgen wanneer u uw Baanpermissie heeft behaald. Deze cursus leidt u in 18 lesuren van uw Baanpermissie naar clubhandicap 54 [het voormalige GVB] en wordt aangeboden in groepen van 6 - 8 personen. De cursus bestaat uit 7 praktijklessen van 2 lesuren op de oefenfaciliteiten en 2 baanlessen van 2 lesuren op de 18 holes golfbaan waarbij uw groep in twee groepen wordt gesplitst zodat u meer aandacht van de professional krijgt.  
Naast de lessen ontvangt u van ons het NGF 9-stappenplan boekje 2, de aanvraag en volledige registratie van uw NGF hcp 54 pas voor de duur van 1 jaar [t|m maart van het volgende jaar]. Met deze pas kunt u op 95% van alle golfbanen in Nederland en buitenland spelen. De cursus is inclusief toegang tot de driving range en putting- en approachinggreens. Golfclubs tijdens de lessen zijn inbegrepen.

Bij een groep van 6 cursisten betaalt u € 339,00 p.p.
Bij een groep van 7 cursisten betaalt u € 289,00 p.p.
Bij een groep van 8 cursisten betaalt u € 249,00 p.p.

Oefenballen

Onze cursussen zijn exclusief het gebruik van oefenballen. U kunt voor € 7,50 een E-range key aanschaffen aan de shop | receptiebalie. Op deze sleutel kunt u vervolgens het door u gewenste bedrag laten zetten. Uiteraard is het daarnaast ook mogelijk om losse credits aan te schaffen.

Golfclinics

Een golfclinic is een ideale manier om kennis te maken met de golfsport. Bedrijfsuitjes, teambuilding, feestjes of gewoon lekker met vrienden, familie of collega's; in een paar uurtjes onder begeleiding van een van onze professionals leert u putten, approachen en swingen. Het plezier en de gezelligheid staan voorop en met een spelelement kunt u het tegen de rest van de groep opnemen. De inhoud van een golfclinic wordt aangepast aan het niveau van de groep. De golfclinic is altijd inclusief de professional en het gebruik van materiaal, oefenballen en toegang tot de driving range en oefenfaciliteiten.

Prijzen per persoon, vanaf 6 personen
Clinic van 2 uur kost € 37,50
Clinic van 3 uur kost € 50,00
Clinic van 4 uur kost € 65,00 [u gaat zelfs één of meerdere holes in de baan spelen en even pauzeren in het clubhuis]
Clinic van 5 uur kost € 75,00 [u gaat zelfs meerdere holes in de baan spelen en even pauzeren in het clubhuis]
 

Back to top