Welcome to Golf!

Wilt u vrijblijvend kennismaken met de golfsport? U kunt deelnemen aan onze Welcome to Golf cursus;
4 wekelijkse beginnerslessen welke in groepsverband van 6 - 10 personen worden aangeboden voor slechts €44,-. De ideale kennismaking! De cursus is inclusief materiaal maar exclusief oefenballen.

Wilt u hier graag starten met golf en deelnemen aan deze cursus? Stuur dan een e-mail naar Info@GolfbaanWelschap.nl met vermelding van uw contactgegevens (e-mail en telefoonnummer).

Oefenballen

Onze cursussen zijn exclusief het gebruik van oefenballen. U kunt voor € 7,50 een E-range key aanschaffen bij onze receptie. Op deze sleutel kunt u vervolgens het door u gewenste bedrag laten zetten. Uiteraard is het daarnaast ook mogelijk om losse credits aan te schaffen.

Golfclinics

Een golfclinic is een ideale manier om kennis te maken met de golfsport. Bedrijfsuitjes, teambuilding, feestjes of gewoon lekker met vrienden, familie of collega's; in een paar uurtjes onder begeleiding van een van onze professionals leert u putten, approachen en swingen. Het plezier en de gezelligheid staan voorop en met een spelelement kunt u het tegen de rest van de groep opnemen. De inhoud van een golfclinic wordt aangepast aan het niveau van de groep. De golfclinic is altijd inclusief de professional en het gebruik van materiaal, oefenballen en toegang tot de driving range en oefenfaciliteiten.

Prijzen per persoon, vanaf 6 personen
Clinic van 2 uur kost € 39,-
Clinic van 2,5 uur kost € 47,50
Clinic van 3 uur kost € 55,-
Clinic van 3,5 uur kost € 62,-
Clinic van 4 uur kost € 67,50 [u gaat zelfs één of meerdere holes in de baan spelen en even pauzeren in het clubhuis]
Clinic van 5 uur kost € 79,- [u gaat zelfs meerdere holes in de baan spelen en even pauzeren in het clubhuis]

Stuur voor meer informatie een e-mail naar events@golfbaanwelschap.nl
 

Back to top