Onze vergaderfaciliteiten bieden u een uitzicht over de golfbaan en zijn beschikbaar voor trainingen, presentaties, zakenlunches en netwerkbijeenkomsten. De groene omgeving & ontspannen sfeer kunnen leiden tot verrassende resultaten. De zalen beschikken over WiFi, airco, verschillende vergaderbenodigdheden en zijn 7 dagen per week beschikbaar.

Van Riemsdijklounge

De Van Riemsdijklounge bevindt zich direct boven het clubhuis en biedt u een prachtig uitzicht over hole 1. De ruimte is uitgerust met airconditioning, luxe stoelen, een whiteboard, beamerscherm en grote ramen. Daarnaast kunnen wij voor u verschillende vergaderaccessoires toevoegen. In de Van Riemsdijklounge kunt u met maximaal 16 personen in boardroom-opstelling terecht.

Vergaderzalen

De overige twee vergaderzalen zijn geschikt voor de wat grotere gezelschappen. Denk hierbij aan trainingen, demonstraties en workshops. De zalen beschikken over airconditioning en kunnen worden uitgerust met verschillende vergaderaccessoires.

Bij het huren van de ruimte verzorgen wij ook graag uw drankjes & hapjes tijdens de bijeenkomst zowel in de ruimte als in ons clubhuis.

Back to top