Vrijdag 14 december 8.30 uur. Wintertees & wintergreens vanwege nachtvorst. Non-qualifying. Trolley's zijn toegestaan; mono-buggy's en buggy's zijn toegestaan, enkel op de paden en in de rough. U bent verplicht de aangewezen route aan te houden.

Marshal  bereikbaar via 06-57852909

Routebeschrijving: Wanneer u uit de richting Tilburg / 's-Hertogenbosch A2 komt neemt u de A2/E25/N2 richting Airport/Veldhoven/Waalre.
Let op! Houd op tijd rechts aan en neem de N2, parallel aan de A2. Neem vervolgens afrit 30 (Centrum / Strijp) en vervolgens neemt u direct de afslag Evoluon. Onderaan de afrit gaat u bij het verkeerslicht rechtsaf de Noord-Brabantlaan op. Bij het derde verkeerslicht gaat u rechtsaf de Welschapsedijk op. Aan het einde van de weg bevindt zich de golfbaan.

Wanneer u uit de richting Maastricht A2 komt houdt u Randweg Eindhoven (N2) aan, vervolgens neemt u afrit 31. Einde afrit gaat u links (richting Eindhoven) en daarna bij het tweede verkeerslicht (Hovenring) rechts naar de Noord-Brabantlaan. Vervolgens gaat u bij het derde verkeerslicht linksaf de Welschapsedijk op. Aan het einde van de weg bevindt zich de golfbaan.

Back to top